Whiskers Love Lies Deep "Lula"

Greyhound

Whiskers Love Lies Deep
narttu s. 29.01.2006

i. Kansil O kee
e. Elbony Phapillon

Kasv. Inari Wallenius
Om. Kirsimarja Vessari ja Ari Lampinen

KoiraNet

Lula on yksinkertaisesti helpoin maailmasta löytyvä koira <3 Paranee kuin viini vanhetessaan, ajatuksen voimalla toimiva koira. Lula on kaikkien meillä kasvaneiden pentujen hoitotäti. Lempeä, mutta arvonsa tunteva. Lulalla on ihan ihmeellisiä kykyjä toimia eri tilanteissa; se on mm. ollut Ilmarin enkelinä, kun poika parin vuoden vanhana livahti pihasta tielle. Lula, joka ei koskaan poistu tontilta, hyppi punaisessa manttelissaan pojan ympärillä, joka hortoili keskellä tietä jo hyvän matkaa kotoa. Niin kauan se se siellä pyöri, kunnes juoksin pojan luo. Toisen kerran se puolestaan paimensi kotoa karanneet koiranpennut takaisin kotipihaan ihan omatoimisesti, pennut tuli kuin porsaat pihaan ja Lula salamana istumaan viereeni, kuin ilmoittaakseen, että olinhan taas taitava...

Lulan kanssa käytiin nuorena radallakin harkoissa, jälkeenpäin aateltuna aikamoisia aikoja tyttö kellotti, mm 280 m 16.73 Kaupissa. Hieman liian viisas ratajuoksuun, vieheen ollessa kopin nurkalla tulossa, se heitti aika usein voltin kopissa, ja olisi tullut takaovesta pihalle, sieltähän se oli koppiin ängettykin... Muutamalle oikealle jänikselle on Lulan toimesta sitten jaettu hopeatila ;)
Vauhtia olisi siis ollut vaikka mihin. Jalkoja kuitenkin ommeltiin milloin mistäkin tapaturmasta ja lopulta jännevamma meinas viedä koko koiran, mutta onneksi saatiin kuntoutettua kestämään normaalin elämän.

Ihana koira kaikinpuolin. Olisi se elämä helppoa näiden kanssa, jos kaikki olis tämmösiä.. Siviilissä niin huomaamaton, toiminnassa aina 110 % :lla mukana.

Hankirallia Tiikkun kanssa

Mytty sohvalla

Ilmarin kanssa Match Shown lapsi-ja koira kisassa