Hallametsän Mordor "Morris"

Siperianhusky

Uros/ Male  s.13.04.2014
FI28322/14

i. SM-REK 6-08 FI MVA SM-REK AVO-07 Taiga Quest Bear
e. Hallametsän Ruska

Kasv./ Breeder Miettinen Johanna ja Mika

KOIRANET/ PEDIGREE
Morris on hauska nuori husky siitä, että se tuli meidän laumaan osittain intuition voimalla ;) Olin katsellut pentuetta aiemmin, että olisipa siinä kiva yhdistelmä, isä on juossut pitkänmatkan kisoja ja emä myös hyvästä pentueesta, jossa itselle mieleiset suvut. En ollut pentuvarauksessani siis mitenkään ajoissa liikkeellä, mutta huomasin Morriksen olevan kotia vailla, niin siinä vain luki minun nimeni... 
Enkä ole tätä myöhemmin harmitellut, Morris on kivan luonteinen husky, avoin ja reipas, ei panikoi uusissa tilanteissa, vaan katselee hetken ja sopeutuu. Sen kanssa monet asiat vaan synkkaa.

Se on myös laumautunut porukkaan erinomaisesti, se osasi pikkupentuna jo esitellä itsensä laumalle hyvin ja se myös otettiin helposti vastaan.
Se ei turhista pörise, mutta on silti lujatahtoinen ja pitää puolensa.
Odotan mielenkiinnolla mitä siitä vielä tulee, Morris on tehnyt hyvin keskittyneesti töitä, eikä suuremmin tunnu häiriintyvän mistään, esim vieraista valjakoista, muista eläimistä tms.. Johdossakin se on treenannut Arron hyvässä opissa ja alkaa toimia ihan mukavasti. Luotettava isonkin valjakon keulilla.
Morriksella on silti aina pilke silmäkulmassa, eikä sen kanssa tekeminen ole totista hommaa.

Pentu-Morris-Mini

Musti valjaissa ekana talvena, ei enää niin mini...

Morris tiitteränä johdossa